Matras

MatrasHet ene matrasschuim is het andere niet. De schuimen welke Bedadviseurs Berentsen verkoopt worden exclusief voor ons geproduceerd,  via een unieke receptuur, met respect voor mens en natuur, dat geeft de volgende meerwaarden: Een uitstekend slaapklimaat, eersteklas ondersteuning in elke lichaamshouding (mits gedegen bedbodem). Onze matrassen zijn vrij van allergenen. Consequente productontwikkeling en verbeteringen van recepturen heeft geleid tot het ideale schuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid, exclusieve comfortkarakteristieken en hoge levensduur bieden u slaapgenot in optima forma! De Bettomica matras is niet gewicht gebonden en in verschillende fases instelbaar / aanpasbaar. Voor meer informatie over de Bettomica en andere matrassen kunt u terecht bij Bedadviseurs Berentsen.
 

Advies

Maakt u al gebruik van onze jaren lange ervaring?
Uitleg over dit unieke product is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies in onze zaak.
Kijkt U dan meteen even naar de combinatie waar u nu op slaapt? (welke lattenbodem en matras gebruikt u) Dit geeft ons meteen een inzicht, mochten er eventuele lichamelijk klachten zijn.
Want… waarom is de ene matras wel voor u geschikt en de andere niet?! We brengen tenslotte een groot deel van ons leven in bed door.
 

Baby en kindermatras

Matras Baby Bedadviseurs BerentsenOm uw kind van een schone nachtrust te laten genieten produceren wij ook uw baby en kindermatras. Juist bij baby`s en kinderen begint de basis voor een goede en gezonde nachtrust. Baby`s brengen een groot deel van de dag en nacht in bed door, daarom is een goede babymatras van essentieel belang. Het zijn meestal matrassen van polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend ook dit is voor een kind van belang, om nog maar niet over de zuiverheid van de schuimen te spreken! Allergieën willen we natuurlijk liever voorkomen. Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Wij informeren u graag.
 

Caravan, camper of boot matras

Matras caravanEen geslaagde vakantie is een vakantie waarin u tot rust komt. Echt tot rust komen heeft ook met een goede nachtrust te maken. Het is dan prettig wanneer de matras voor uw caravan, camper of boot optimaal is. Ook deze matrassen worden vaak vervaardigd uit polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend. De Bettomica matras zorgt ervoor dat u uitgeslapen wakker wordt en met veel plezier van uw vakantie kunt genieten! Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Wij informeren u graag.

Wij houden onze prijzen gunstig door de lijnen met de fabrikanten kort te houden en de nodige producten in eigen beheer te maken.
Hierdoor kunnen wij u de mooiste kwaliteiten voor de beste prijzen aanbieden!