Ons Familie Bedrijf

Berentsen Bedden | Zevenaar

Sinds 1976 is Bedadviseurs Berentsen in het centrum van Zevenaar een bijzonder en toonaangevend familiebedrijf dat de nadruk legt op technische slapen. Deskundigheid, vakmanschap en service zijn de fundamenten van het specialistische bedrijf. Een zaak die zich over jaren vast houdt aan zijn bewezen filosofie ontwikkeld door orthopeden en wetenschappers. Wij zijn dan ook blij met de waardering van deskundigen en stichtingen. Wij laten ons géén meningen van fabrikanten opdringen. Gezond slapen is belangrijk.

Wij werken dan ook alleen met producten van de hoogste kwaliteit. In onze zaak vindt u producten die mens en milieu niét belasten. Bij Bedadviseurs Berentsen aan de Mallemoolen vindt u o.a. hét unieke slaapsysteem Bettomica, matrassen, dekbedden en kussens, maar ook bed-en badlinnen. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit van onze jarenlange ervaring gebruik te maken. Kom naar onze zaak om een kijkje te nemen of voor een persoonlijk, begrijpelijk en eerlijk advies. Dit kan tijdens openingstijden. Natuurlijk werken wij ook op afspraak (binnen en buiten openingstijden), zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.
Bedadviseurs Berentsen spendeert weinig geld aan dure reclame en promotie. Wij investeren liever in hele goede service en betaalbare kwaliteit. U zult versteld staan van de mogelijkheden, de prijs en liefde voor elk detail.