Bettomica Slaapsysteem

Bettomica Slaapsysteem

Bettomica Slaapsysteem

Waarom zou u op een standaard slaapsysteem slapen terwijl geen persoon hetzelfde is?!
 
In de jaren `80 ontwikkelde Bettomica in samenwerking met orthopeden en wetenschappers hét Bettomica Slaapsysteem, een bijzonder slaapsysteem dat volledig aan de individuele mens wordt aangemeten.
 
De bedbodem (slaapsysteem) is multifunctioneel en individueel. Het Bettomica Slaapsysteem is in elke levensfase een leven lang nastelbaar! In het slaapsysteem kunnen alle door u gestelde wensen worden ingesteld. Dit houdt in dat het systeem de oplossing biedt, waar andere systemen niet toe in staat zijn.
Een miskoop is daarom uitgesloten.
 
 
Wanneer gewenst kunnen wij in overleg met uw medisch adviseur (arts, therapeut etc.) aanpassingen verrichten op profylactisch – therapeutisch en postoperatief niveau.
Door deze unieke mogelijkheden groeit Bettomica met u mee en is daardoor geschikt van jong tot oud.
 

Het Bettomica Slaapsysteem blijft Uw partner…Een leven lang!

 
Tijdens de meting door gediplomeerde vakmensen, zult u ervaren wat de impact van een gedegen bedbodem, maar ook matras en kussen kunnen doen voor een gezonde nachtrust.
Deze bijzondere manier van aanmeten vergt tijd, daarom werken wij veelal op afspraak.

 

De Bettomica Optimum matrassen hebben het ideale matrasschuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid, exclusieve comfortkarakteristieken en een hoge levensduur bieden u een slaapgenot in optima forma! De Bettomica matras is niet gewicht gebonden. De Bettomica Optimum serie wordt speciaal voor Bedadviseurs Berentsen geproduceerd en is toepasbaar op het Bettomica Slaapsysteem.
Mochten er bijzondere eisen zijn kan de matras in verschillende fase worden ingedeeld.

Ons Bettomica neksteunkussen wordt aangemeten en kan worden nagesteld (44 mogelijkheden).
 

Vanzelfsprekend werken wij met schone producten die mens en natuur niet belasten.

 
Uitleg over dit unieke slaapsysteem is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend, persoonlijk en begrijpelijk advies in onze zaak.
Dit kan tijdens openingstijden, maar natuurlijk ook op afspraak. U zult versteld staan van de mogelijkheden, de prijs en liefde voor elk detail.

Voor Nederland is dit bijzondere slaapsysteem alleen verkrijgbaar bij Bedadviseurs Berentsen.