Dons

Dons vulkamer

Dons


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dons vulkamer

Donzen dekbedden en kussens komen veelal uit eigen dons vulkamer. Ambachtelijk vakmanschap en handwerk, waar uitsluitend 1A kwaliteiten van geselecteerde leveranciers worden verwerkt.

Wij houden streng rekening met eerlijke en diervriendelijke materialen. Elk donzen dekbed of kussen wordt naar standaard maten of wensmaten geleverd. De tijken en systemen worden afgestemd aan de door u gestelde wensen. Al onze donzen dekbedden en kussens zijn anti allergisch. De Unieke kwaliteit van de dons de tijk én de traditionele verwerking in onze dons vulkamer staan garant voor een duurzaam dekbed en kussen én voor een gezonde nachtrust.
 
Wanneer gewenst kunt u aanwezig zijn bij de productie van uw eigen dekbed!
 

Dons waskamer

Om uw donsbed of kussen vele jaren in goede conditie te houden adviseren wij u minimaal één maal per twee jaar of indien noodzakelijk eerder bij ons natuur te reinigen. Uiteraard reinigen wij ook niet bij ons gekochte donzen en synthetische dekbedden.
Wij reinigen de dekbedden per stuk. Zo voorkomen we een té volle machine en kunnen wij de kwaliteit van uw dekbed waarborgen. Wij reinigen NIET chemisch! Bij chemisch reinigen wordt het donsvet aangetast en zal het donzen dekbed futloos worden en weinig tot geen warmte meer geven.
 
**Op afspraak is 1 dag service mogelijk**
 

 
 
 
 
Wilt u uw dekbed in goede conditie houden, maar bent u bang dat u vergeet een afspraak te maken…
SCHRIJF U NU IN!
Laat uw e-mail adres bij ons achter, u ontvangt om de 2 jaar een reminder met daarbij een leuke aanbieding.
 
 
 
 
 
 
 
 

Onderhoud – Tips and Tricks

* Gebruik geen mattenklopper om uw donzen dekbed op te schudden
* Druk uw dekbed dagelijks op…zo blijft de dons luchtig en isoleren.
Wanneer we een donzen dekbed opschudden zal de dons zich op den duur ophopen en minder snel los te maken zijn. Gevolg..u zult het koud krijgen onder uw dekbed.
* Niet buiten luchten…ons klimaat is te vochtig..óók in de zomer
* NIET chemisch reinigen
* Reinig uw dekbed minimaal één maal in de twee jaar bij een specialist