Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

 

Aanbieding!

Badjas “Gentle” De Witte Lietaer

89,00

Deze stijlvolle heren badjas is afkomstig van De Witte Lietaer. De badjas voelt heerlijk zacht aan, waardoor de badjas uiterst comfortabel zit.  De badjas is gemaakt van fleece stof aan de buitenzijde en van zacht badstof aan de binnenzijde. Het is een lang model badjas, dit geeft de badjas een mannelijke uitstraling. Daarnaast is de Gentle badjas gemaakt van fijne materialen, daardoor is de badjas zeer kleurvast. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw badjas!

Deze badjas heeft de kleur STEEPLE GREY

Het model is gemiddeld genomen kuit lengte (123 cm) en valt goed op maat. heeft u vragen schroom niet en neemt u contact op!

 

 

Wissen

De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een kwaliteitsmerk dat zich sinds 1898 bezig houdt met het weven van hoogwaardige producten. Voor de Eerste Wereldoorlog was DWL al één van de belangrijkste weefbedrijven van de wereld met meer dan 1300 werknemers en 750 weefgetouwen. In 2004 is het bedrijf opgesplitst in twee divisies, te weten Industries en Style in Textiles. Industries is gespecialiseerd in het vervaardigen van vezels voor de automobielindustrie. Style in Textiles is juist gespecialiseerd in de productie van diverse soorten huishoudtextiel. De producten worden onder andere geleverd aan bekende internationale hotels en restaurants zoals het bekende Amsterdamse Amstel Hotel. De uitgebreide collectie van de Witte Lietaer is bij Bedadviseurs Berentsen verkrijgbaar. Op onze site vindt u de collectie van veel producten van de Witte Lietaer voor zowel in de slaapkamer als in de badkamer. Heeft u een product elders gezien en vindt u deze niet op onze site? Neemt u gerust contact op.

Productspecificaties

Merk

De Witte Lietaer

Maten

L, M

Kleur

Steeple grey


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |