LET OP! Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Boxspring Prestige

v.a.: 565,00

De Boxspring Prestige  is een vlakke en stabiele basis voor uw matras . De Prestige is opgebouwd uit een vurenhouten frame met een MDF afwerking en is uitgevoerd met een 5 slags bonellveer. De hoogte van de Boxspring is 27 cm exclusief poten. Er zijn vele soorten stoffen, kunstleder en kleuren waaruit u de keuze heeft. Ook het binnenwerk en de hoogtes van deze box kunnen naar wens worden aangepast. Voor de afwerking wat betreft poten, achterwand en nachtkastjes  kunnen we alle kanten op. Van Modern tot klassiek en van landelijk tot romantisch. De boxen welke wij verkopen zijn van Nederlands en eerlijk fabricaat.

Wij nodigen u graag uit in onze zaak om de mogelijkheden te bekijken en u te laten informeren over de ligging. Wij verkopen onze bedbodems niet online aangezien een bedbodem erg persoonlijk is en wij vinden dat dit een duidelijke en persoonlijke benadering verdiend om tot het best gewenste resultaat te komen. Neemt u telefonisch contact op.. of wij raden u aan voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies naar onze zaak te komen. Maakt u een afspraak? Zo loopt u onze specialisten niet mis i.v.m. onze huisbezoeken. Wij verzorgen u van een persoonlijk advies en een heerlijke kop koffie of thee in onze echte winkel. Graag tot ziens.

Wissen

© Copyright Bedadviseurs Berentsen |