Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

 

Christian Fischbacher Plaid “Noble” Oud Roze

219,00

Luxe zachte Noble Plaid

Luxe zachte baby Alpaca is fijn geweven in onze tijdloze plaid NOBLE. Baby Alpaca-vezels worden beschouwd als een van de zeldzaamste en beste ter wereld. Het is afkomstig van het eerste scheren van een baby-alpaca, ook wel een cria genoemd. De unieke holle kern zorgt voor een isolerende zachtheid die bijzonder licht en warm is.

Wissen

Christian Fischbacher

Sinds twee eeuwen is Christian Fischbacher gesitueerd in het hart van de textiel industrie. Het is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in  St. Gallen Zwitzerland, het centrum voor de textiel industrie sinds de 13e eeuw. Tegenwoordig is het normaal voor een bedrijf een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven bij alle producten welke men aanbiedt. Echter bij Fischbacher is dit een standaard. In de gedrevenheid naar deze “standaard” kwaliteit werkt Christian Fischbacher met veel partners en leveranciers al meer dan 100 jaar samen.

Productspecificaties

Maten

130/200

Kleur

Oud Roze

Merk

Christian Fischbacher

Kwaliteit

100% Baby Alpaca wol


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |