Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

LET OP!! IVM BEURS EN SCHOLING ZIJN WIJ 19 T/M 26 MAART GESLOTEN

 

 

Christian Fischbacher Sierkussen “Puro” Shadow

179,00

Luxe zachte Puro Sierkussen

Luxe zachte baby Alpaca is fijn geweven in onze tijdloze Sierkussen Puro. Baby Alpaca-vezels worden beschouwd als een van de zeldzaamste en beste ter wereld. Het is afkomstig van het eerste scheren van een baby-alpaca, ook wel een cria genoemd. De unieke holle kern zorgt voor een isolerende zachtheid die bijzonder licht en warm is.

LET OP!! Prijs is gebaseerd excl. vulkussen en betreft alleen de hoes.

Wissen

Christian Fischbacher

Sinds twee eeuwen is Christian Fischbacher gesitueerd in het hart van de textiel industrie. Het is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in  St. Gallen Zwitzerland, het centrum voor de textiel industrie sinds de 13e eeuw. Tegenwoordig is het normaal voor een bedrijf een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven bij alle producten welke men aanbiedt. Echter bij Fischbacher is dit een standaard. In de gedrevenheid naar deze “standaard” kwaliteit werkt Christian Fischbacher met veel partners en leveranciers al meer dan 100 jaar samen.

Productspecificaties

Maten

50/50

Kleur

Shadow 515

Merk

Christian Fischbacher

Kwaliteit

100% Baby Alpaca wol


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |