LET OP! Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Aanbieding!

Dekbedovertrek De witte Lietaer ” Butterflies “

v.a.: 59,98

Het modieuze model “Butterflies”van De Witte Lietaer is een moderne print met stippellijnen en vlindertjes. De donkere vlinders op de gebroken witte achtergrond zorgen voor een elegant accent dat prachtig past in de slaapkamer. De achterkant van dit overtrek is effen gebroken wit. Het dekbedovertrek is vervaardigd uit 100% katoen-satijn. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm en komen in zakmodel.

Staat uw maat er niet meer bij neemt u dan gerust contact op. Wij kunnen uw product wellicht nabestellen.

Wissen

De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van goede kwaliteit, geproduceerd met oog voor detail en uit mooie materialen.

Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de maatschappij (people) en binnen ecologische randvoorwaarden (planet). Bij De Witte Lietaer ligt duurzaam ondernemen aan de basis van elke bedrijfsbeslissing. We streven een hoger bedrijfsrendement na, maar willen elke mogelijke kans benutten om voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij te zorgen. Vanuit die maatschappelijke betrokkenheid proberen we elke dag ons steentje bij te dragen aan een betere leefwereld.

Het dekbedovertrek Butterflies van De Witte Lietaer is vervaardigd uit katoen satijn met een prachtige bloem print.

Productspecificaties

Merk

De Witte Lietaer

Kwaliteit

Satijn

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |