Beste klant, i.v.m. de maatregelen van de overheid zijn wij tot nader order gesloten. Voor slaapadvies kunt u bij ons terecht. Mail uw vraag en wij nemen z.s.m. contact op. Onze collecties vindt u ook in de webshop bestel online of stuur uw vraag per mail. Op afspraak kunt u uw bestellingen afhalen. Wanneer gewenst sturen wij uw bestelling op.

Dekbedovertrek De witte Lietaer ” Twirl “

79,95109,95

Het dekbedovertrek evenals de kussenslopen, zijn dubbelzijdig en dus omkeerbaar; de ene zijde is aan de onderzijde voorzien van een lichtblauwe blaatjes print en loopt rustig uit naar een witte bovenzijde, de andere zijde is uni wit. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm.

Staat uw maat er niet meer bij neemt u dan gerust contact op. Wij kunnen uw product wellicht nabestellen.

Wissen

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van goede kwaliteit, geproduceerd met oog voor detail en uit de beste materialen.

Het dekbedovertrek “Twirl”van De Witte Lietaer evenals de kussenslopen, zijn dubbelzijdig en dus omkeerbaar; de ene zijde is aan de onderzijde voorzien van een lichtblauwe blaatjes print en loopt rustig uit naar een witte bovenzijde, de andere zijde is uni wit. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm.

 

Productspecificaties

Merk

De Witte Lietaer

Kwaliteit

Satijn

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


Ā© Copyright Bedadviseurs Berentsen |