YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Dekbedovertrek De witte Lietaer ” Twirl “

79,95109,95

Het dekbedovertrek evenals de kussenslopen, zijn dubbelzijdig en dus omkeerbaar; de ene zijde is aan de onderzijde voorzien van een lichtblauwe blaatjes print en loopt rustig uit naar een witte bovenzijde, de andere zijde is uni wit. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm.

Staat uw maat er niet meer bij neemt u dan gerust contact op. Wij kunnen uw product wellicht nabestellen.

Wissen

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van goede kwaliteit, geproduceerd met oog voor detail en uit de beste materialen.

Het dekbedovertrek “Twirl”van De Witte Lietaer evenals de kussenslopen, zijn dubbelzijdig en dus omkeerbaar; de ene zijde is aan de onderzijde voorzien van een lichtblauwe blaatjes print en loopt rustig uit naar een witte bovenzijde, de andere zijde is uni wit. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm.

 

Productspecificaties

Merk

De Witte Lietaer

Kwaliteit

Satijn

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


Ā© Copyright Bedadviseurs Berentsen |