YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Aanbieding!

Dekbedovertrek ” Dreamliner ” Dommelin Grijs

179,50184,00

Dit klassieke design in het grijs uit de “Exclusieve collectie” van Dommelin is vervaardigd van een 600TC Katoen satijn. Een heerlijk zacht tijdloos en stijlvol overtrek. Het overtrek is uitgevoerd met links en rechts, een dubbele volant met bourdon en is inclusief instopstrook 260 cm lang. Ook de slopen zijn afgewerkt met een dubbele volant en een luxe bourdon rand.

Kussenslopen hebben de maat 60×70 cm.
Voor overige maten, afwerkingen en aanbiedingen neemt u gerust contact op of ervaar de kwaliteit in onze zaak.

Wissen

Dommelin is een Nederlandse specialist op het gebied van bedtextiel. Hecht u waarde aan kwaliteit en een mooi design voor een dekbedovertrek, hoeslaken, laken en ander textiel? Dan vindt u in onze winkel en webshop alles wat u zoekt. Dankzij onze prettige samenwerking met dit mooie merk en hun atelier in eigen land kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Heeft u vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact op met ons.  Zo zorgen wij er samen voor dat de juiste kleur en stofsoort u een heerlijke nachtrust gaan bezorgen.

 

Productspecificaties

Merk

Dommelin

Kwaliteit

Satijn

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |