YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Dekbedovertrek ” Gentile ” Dommelin blauw

89,50159,50

Dit prachtige bloem design in het donkerblauw van Dommelin is vervaardigd van een fijne percal katoen. Percal licht  aangenaam en in de zomer heerlijk koel. Een tijdloos en stijlvol overtrek. De voor en achterzijde van het overtrek en kussensloop zijn in hetzelfde design.

Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals en de kussenslopen hebben de maat 60×70 cm. Wilt u deze overtrek liever zonder flessenhals, maar rechtdoor lopend tot 260 cm afgewerkt, vernemen wij dat graag van u.
Voor overige maten, afwerkingen en aanbiedingen neemt u gerust contact op of ervaar de kwaliteit in onze zaak.

Wissen

Dommelin is een Nederlandse specialist op het gebied van bedtextiel. Hecht u waarde aan kwaliteit en een mooi design voor een dekbedovertrek, hoeslaken, laken en ander textiel? Dan vindt u in onze winkel en webshop alles wat u zoekt. Dankzij onze prettige samenwerking met dit mooie merk en hun atelier in eigen land kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Heeft u vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact op met ons.  Zo zorgen wij er samen voor dat de juiste kleur en stofsoort u een heerlijke nachtrust gaan bezorgen.

Productspecificaties

Merk

Dommelin

Kwaliteit

Percal

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |