Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

 

Donzen dekbed “Gold” Light By Hans Kruchen

v.a.: 465,00

“Gold” Light

Het “Gold” Light voortreffelijke, diervriendelijk verkregen dons gevulde dekbed is een genot om onder te slapen. Het betreft een dekbed gevuld met 100% Mazurische ganzendons.

Een donzen dekbed voor mensen met een gemiddelde warmtebehoefte. Een ideaal dekbed voor de slaapkamer met een temperatuur tussen de 16-18 graden.  In de praktijk het hele jaar door te gebruiken, dus de meest verkochte warmteklasse.

Staat uw wens maat er niet bij? Geen probleem neemt contact met ons op en wij helpen u graag.

Voor uitgebreid advies adviseren wij u contact met onze zaak op te nemen.

Wissen

Hans Kruchen

Hans Kruchen, Kwaliteit en Traditie sinds 1900. Midden in het prachtige Münsterland staat de fabriek van Hans Kruchen Down Design. Inmiddels is reeds de vijfde generatie van de familie aan het werk om meer dan 100 jaar kennis in dienst te stellen van de nachtrust van haar klanten. In plaats van ‘’voor de massa’’ gaat het bedrijf voor hoogwaardige kussens en dekbedden in kleine oplages. Traditionele handvaardigheid.

Door de hoge kwaliteit dons en dons dichte tijk werkt dit product niet allergisch. Heeft u speciale wensen m.b.t een donzen kussen neemt u dan gerust contact op, wanneer gewenst vervaardigen wij uw kussen naar wens in eigen Atelier.

Het dekbedprogramma Gold is leverbaar in 5 warmteklassen, afzonderlijk of in combinatie met elkaar te gebruiken met een koppelsysteem door middel van kunststof knopen die standaard worden meegeleverd. Zo is er voor iedere slaper en voor ieder seizoen het ideale dekbed samen te stellen.

Tips & Tricks
U kunt het beste uw dekbed niet buiten luchten. Opengeslagen op uw bed luchten is voldoende. Het liefst één maal per week uw dekbed dubbel vouwen en met gespreide vingers de dons goed opdrukken van het voeteind naar het hoofdeind. Laat uw dekbed om de 2 jaar natuurlijk reinigen. Dit kan bij Bedadviseurs Berentsen. Wanneer gewenst is 1-dag service mogelijk. Zo houdt u uw dekbed jaren lang in goede conditie.

Productspecificaties

Tijk

Extra fijne 200er mako-katoen edelbatist 77 gr./m2 in de kleur wit

Maten

140/200, 140/220, 155/220, 200/200, 200/220, 240/200, 240/220, 260/220

Vulling

100% Klasse 1 Nieuwe witte Mazurische ganzendons. Met een vulkracht van 205mm

Eigenschappen

Zeer light in gewicht, ferfecte isolatie en ventilatie door carré systeem, niet allergisch, duurzaam

Warmteklasse

Herfst, Winter

Tip

Voor behoud van het dekbed raden wij u aan uw dekbed om de 2 jaar bij ons natuurlijk te laten reinigen. Reinig een donzen dekbed nooit chemisch of zelf in de wasmachine! De vetlaag gaat zo van de dons af en het dons “slaat dood” u heeft dan geen warmte meer van het dekbed.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |