I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Donzen matrastopper “Supreme”

v.a.: 539,00

Supreme matrastopper

Niets benadert de ervaring van slapen in een vijfsterrenhotelbed zo goed als het toevoegen van een donzen supreme matrastopper. Tot op vandaag blijft dit een goed bewaard geheim van vijfsterrenhotels. O.a. Ritz-Carlton, Four Seasons en het SO by Sofitel, voegen een donzen matrastopper toe om gasten te verbluffen met een ongelofelijk zacht bed en een uitzonderlijk goede nachtrust dat voelt als slapen op een wolk.

Dit Boxmodel is uitermate comfortabel! Dit i.v.m. de hoogte van de Supreme dit geeft extra comfort ten opzichte van de Heavenly bed.

Ook is deze donzen opdek een Natuurlijke en veilige vervanger van de elektrische deken. De elektrische deken zorgt ervoor dat ons lichaam lui wordt. Met dit BOXMODEL donzen opdek heeft u toch een heerlijke warmte en blijft uw lijf zijn best doen om zijn werk zelf te kunnen doen.

Staat uw wens maat er niet bij? Geen probleem neemt contact met ons op en wij helpen u graag.

Voor uitgebreid advies adviseren wij u contact met onze zaak op te nemen.

Wissen

Hans Kruchen

Hans Kruchen, Kwaliteit en Traditie sinds 1900. Midden in het prachtige Münsterland staat de fabriek van Hans Kruchen Down Design. Inmiddels is reeds de vijfde generatie van de familie aan het werk om meer dan 100 jaar kennis in dienst te stellen van de nachtrust van haar klanten. In plaats van ‘’voor de massa’’ gaat het bedrijf voor hoogwaardige kussens en dekbedden in kleine oplages. Traditionele handvaardigheid.

Door de hoge kwaliteit dons en dons dichte tijk werkt dit product niet allergisch.

Tips & Tricks
U kunt het beste uw donzen opdek niet buiten luchten. Opengeslagen op uw bed luchten is voldoende. Het liefst één maal per week uw opdek dubbel vouwen en met gespreide vingers de dons goed opdrukken van het voeteind naar het hoofdeind. Laat uw opdek om de 2 jaar natuurlijk reinigen. Dit kan bij Bedadviseurs Berentsen. Wanneer gewenst is 1-dag service mogelijk. Zo houdt u uw opdek jaren lang in goede conditie.

Productspecificaties

Tijk

100% katoen in de kleur wit

Maten

100/200, 120/200, 140/200, 160/200, 180/200, 200/200, 90/200

Vulling

60 % nieuwe dons / 40 % micro softys

Eigenschappen

Zeer light in gewicht, perfecte isolatie en ventilatie door carré systeem, niet allergisch, duurzaam. Dit systeem is geschikt voor het gehele jaar. Geeft aangename warmte en is daarmee een VEILIGE VERVANGER VOOR DE ELEKTRISCHE DEKEN. Ook geeft het liggen op deze opdek een fijn comfort.

Warmteklasse

zomer tot winter

Tip

Voor behoud van de opdek raden wij u aan uw opdek om de 2 jaar bij ons natuurlijk te laten reinigen. Reinig een donzen opdek nooit chemisch of zelf in de wasmachine! De vetlaag gaat zo van de dons af en het dons “slaat dood” u heeft dan geen warmte meer van de opdek.

Merk

Hans Kruchen


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |