Beste klant, i.v.m. de maatregelen van de overheid zijn wij tot nader order gesloten. Voor slaapadvies kunt u bij ons terecht. Mail uw vraag of spreek een bericht in op onze voicemail en wij nemen z.s.m. contact op. Onze collecties vindt u ook in de webshop bestel online of stuur uw vraag per mail. Op afspraak kunt u uw bestellingen afhalen. Wanneer gewenst sturen wij uw bestelling op.

Kayori producten

Het echte pure geluk vinden we in het leven vaak in de kleine dingen. De dingen die gratis zijn… De dingen die we vanzelfsprekend vinden… Genieten van een wandeling door het park op een stralende dag, het energieke gevoel na een heerlijke sportsessie en de warmte van uw familie en vrienden wanneer er iets te vieren is…

Kayori is ervan overtuigd dat zij als bedrijf en u als klant een positieve bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Kayori vindt dat we meer moeten doen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de verandering.

Kayori gelooft in krachten bundelen, samen kunnen we een verschil maken.

Kayori is een milieuvriendelijk bedrijf dat zich bezig houdt met verschillende goede doelen zoals Het vergeten kind en HandicapNL. De stichting HandicapNL vindt dat er gelijke kansen moeten zijn voor iedereen, met of zonder handicap. Door de programma’s van HandicapNL staan mensen met een handicap zelfverzekerder in het leven, leren ze hun eigen kansen te creëren en kunnen ze (vaker) sociale contacten leggen en onderhouden.

De glimlach van een kind, wat is er kostbaarder dan dat.. Het maken van vriendjes, onbezorgd buitenspelen, heerlijk op schoolreisje; het is slechts een greep uit hoe het leven van een kind eruit zou moeten zien. Helaas zijn er ruim 100.000 kinderen in Nederland die niet deze glimlach op hun gezicht hebben. Samen met het Vergeten Kind strijdt Kayori daarom voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt volwaardig meedoet in de maatschappij. Ieder kind moet een eerlijke, gelijke kans hebben.

Door nauw samen te werken met HandicapNL en Het vergeten kind probeert Kayori haar verantwoordelijkheid te nemen om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft op een geluksmomentje. Per verkocht product doneert Kayori 2% aan deze beide fantastische goede doelen. Hiermee draagt u als klant dus ook uw steentje bij aan het geluk van mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is.

‘Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is Kayori’s uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die zij maken met passie voor het productieproces en met oog voor detail.’

Kayori neemt haar verantwoordelijkheden heel serieus, vooral als het gaat om het beschermen van het milieu en het vinden van duurzame manieren om haar producten te creëren.

Alle producten van Kayori worden zo natuurlijk mogelijk gemaakt en zijn vrij van nare chemicaliën en pesticiden. Kayori is er trots op dat een groot deel van hun partners het Max Havelaar Fairtrade keurmerk mogen voeren. De kleurrijke designs van Kayori zijn geïnspireerd door de natuur en Japanse wijsheden.

 


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |