kussen comforel

Dit zeer aangename kussen gemaakt van comforel zorgt ervoor dat u hoofd soepel en recht  komt te liggen. Binnenin het kussen vindt u een vulling van comforel de luxe.  De comforel zorgt voor meer souplesse. De tijk is voorzien van een rits, u kunt zelf bepalen of u het kussen graag iets hoger of lager wenst. Door de afmeting van het kussen zorgt deze voor stabiliteit.  Waar we met een “normaal” (60/70)  kussen de hele nacht aan het duwen en trekken zijn om nekondersteuning te krijgen blijft bij dit kussen de vulling goed op zijn plaats.  Dit kussen is  geschikt voor mensen met nekklachten MITS gedegen ondergrond (bedbodem en matras) sommige ondergronden  zorgen ervoor dat het kussen gaat vervormen, dan kan men kussen na kussen aanschaffen, maar zit het “probleem” niet in het kussen maar de ondergrond. Laat u zich bij nekklachten voorlichten in onze zaak, of neemt u telefonisch contact op!

Het Pu schuim en comforel is goed ventilerend (geen warmte opbouw als in visco elastisch of latex schuim) en uitermate geschikt voor mensen met allergieën.

Wenst u een persoonlijk advies m.b.t. kussens, raden wij u aan gebruik te maken van onze kennis. Vooral in het geval van nekklachten! De ondergrond (bedbodem en matras) zijn sterk bepalend voor de ligging van een kussen. Neemt u contact op met ons of kom aan in onze winkel voor een gedegen advies en aanbiedingen.

Beschikbaar via nabestelling

Productspecificaties

Hardheid

Soepel

Kwaliteit

PU schuim, Pu schuim / comforel

Maten

40/70

Tijk

Badstof frotte

Merk

Bettomica


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |