LET OP! Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Lattenbodem – Zilver

v.a.: 355,00

Deze “Zilver” lattenbodem van Nederlands fabricaat is van degelijke kwaliteit. De “Zilver” bestaat uit een beuken frame.
De bedbodem is voorzien van 28 Beukenhouten latten en heeft een individueel instelbare bekkenzone. De TPE-E kappen van de latten zijn in 3 hardheden te verstellen, waardoor u de bedbodem soepeler en steviger kunt maken. De schouderzone is voorzien van een bladveer waardoor deze soepeler wordt. Optioneel is deze bodem uit te breiden met eindlatten en poten om als stand alone neer te zetten. Mocht u de bedbodem in een ledikant willen plaatsen en er kan geen blokmotor in het bed verwerkt worden i.v.m. de ophanging voor de bedbodem kan de bodem ook worden uitgevoerd met een “treksysteem” zodat u toch gebruik kunt maken van elektrische verstelbaarheid. De bedbodem is ook uitvoerbaar in vlak.

LET OP!! Om een bedbodem met blokmotor te kunnen gebruiken mogen er GEEN dwars / breedte verbindingen in uw ledikant aanwezig zijn, maar dient de bodem te liggen op de ophanging in de lengte van het bed aan de bedrand zijde en op een middenpoot in de lengte. Zijn er wel dwars / breedte verbindingen in uw ledikant gebruikt u dan een bedbodem met “treksysteem” of  een glasvezel bodem. Bij de glasvezelbodem is de motor in het frame verwerkt en in ieder bed in te leggen. Heeft uw ledikant helemaal geen ophangsysteem bestel dan een universele potenset bij. Hiermee zet u de bedbodems “los” in uw ledikant.

Wij raden u aan voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies naar onze zaak te komen of neemt u telefonisch contact op. Komt u naar onze zaak? Maak dan een vrijblijvende afspraak, zo loopt u onze specialisten niet mis.

Wissen

Productspecificaties

Draaggewicht

max. 100 kg

Hardheid

medium

Kwaliteit

Beukenhout, Elektrisch blokmotor, Elektrisch treksysteem, Vlak

Maten

100/200, 100/210, 100/220, 70/200, 70/210, 70/220, 80/200, 80/220, 90/200, 90/220


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |