Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

 

Somma Plaid “Gold Jacquard” Bianco/Beige

139,00

Deze Prachtige Somma plaid is vervaardigd uit een combinatie van 40% wol, 25%viscose, 25%polyamide en 10%cashmere waardoor we een heerlijk zachte plaid krijgen voor een zeer nette prijs. De plaid is niet alleen heerlijk om onder te verdwijnen, maar ook nog eens duurzaam en multifunctioneel. De plaid is prachtig op de bank, warm op het terras en natuurlijk op bed. Pure verwennerij voor jezelf.

De plaid is double face uitgevoerd in de combinatie kleuren blank en beige. Een zijde heeft het kader in blank en het binnenwerk beige, de andere zijde van de plaid is het kader beige en in binnenwerk blank.

 

 

Wissen

Een eeuwenlange traditie

Somma 1867 selecteert zorgvuldig de beste natuurlijke vezels, wol, katoen en linnen, en volgt de hele cyclus in zijn productie-eenheden in Italië: weven, bedrukken, verven, afwerken, snijden en zwaaien, verpakken, kwaliteitscontrole. De geïntegreerde productie, gecombineerd met een sterke sociale en ecologische verantwoordelijkheid, maakt Somma 1867 tot een toonaangevend bedrijf in luxe huislinnen.

Textieltraditie en geschiedenis harmonieus gecombineerd met moderne technologieën vertegenwoordigen onze onderscheidende kenmerken. Een groot cultureel erfgoed, opnieuw geïnterpreteerd in de dynamiek van het heden, om woningen, hotels en jachten te versieren, waardoor de verfijnde Italiaanse elegantie in het dagelijks leven kan leven.

Het interieur van een huis. Zijn gastvrije schoonheid.

Productspecificaties

Kleur

Beige

Merk

Somma

Kwaliteit

Wol

Maat

130/180


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |