Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Aanbieding!

Badjas Ambassador katoen

65,00

Deze badjas is gemaakt van 100% katoen heerlijk licht en makkelijk mee te nemen in de koffer of naar de sauna. De jas is voorzien van 2 opzetzakken en een sjaalkraag.

Het model is gemiddeld genomen kuit lengte en valt krap op maat.

Aangezien de verschillende leveranciers verschillende pasvormen hebben nodigen wij u graag uit in onze winkel, zodat u de jas kunt passen en er zeker van bent dat dit het juiste model en maat voor u is.  Of.. Neem u telefonisch contact op wanneer u niet zeker bent over de maat. Wij helpen u graag.

Wissen

Ambassador Copenhagen sinds 1867

Het familiebedrijf en zijn collecties hebben een sterk erfgoed. Elke Ambassador 1867 pyjama, nachtjapon en badjas voor mannen is gevormd door de verfijnde kleermakerij tradities van Zuid-Europa en ontworpen in Denemarken, de lange winteravonden in Kopenhagen hebben ook het merk beïnvloed. Onze homewear voor heren is voorzien van originele patronen en snitten uit 1867, waar we zijn gevestigd in Kopenhagen, en toch hebben ze een tijdloze, gemakkelijk te dragen kwaliteit. Gecombineerd met Scandinavisch minimalisme creëren we luxe homewear-collecties van de fijnste stoffen. Het tijdloze Deense ontwerp past perfect bij de moderne heer van alle leeftijden. U herkent een klassieke voering in al onze collecties die al meer dan 150 jaar worden verfijnd. Het merk wordt nu gerund door de derde generatie eigenaar Christian Melchior.

Productspecificaties

Merk

Ambassador

Maten

L, S


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |