Beste klant, i.v.m. de maatregelen van de overheid zijn wij tot nader order gesloten. Voor slaapadvies kunt u bij ons terecht. Mail uw vraag en wij nemen z.s.m. contact op. Onze collecties vindt u ook in de webshop bestel online of stuur uw vraag per mail. Op afspraak kunt u uw bestellingen afhalen. Wanneer gewenst sturen wij uw bestelling op.

Bedadviseurs Berentsen

Accessoires

Bij Bedadviseurs Berentsen vindt u de mooiste accessoires voor uw slaapkamer. Bent u op zoek naar een prachtig ledikant, een fijne pyjama, nieuwe handdoeken voor op de badkamer of toch voor een mondkapje? Bedadviseurs Berentsen heeft het allemaal.

Accessoires zorgen voor de finishing touch in de kamer. Een mooi plaid over uw bed kan uw slaapkamer net dat laatste stukje gezelligheid geven. Een nieuwe pyjama kan er voor zorgen dat u nog lekkerder slaapt. Een paar gekleurde handdoeken kunnen de badkamer weer een nieuwe uitstraling geven. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan accessoires maar in onze showroom is ook een royaal aanbod. Bij Bedadviseurs Berentsen staat er altijd iemand voor u klaar. Voor vragen of advies kan u altijd bij ons terecht. Bedadviseurs Berentsen vindt het belangrijk dat iedereen een goede nachtrust heeft. Ervaart u ’s nachts klachten of staat u op met vervelende pijn? Kom dan eens langs in de showroom. Wij gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden en u krijgt advies op maat.

Resultaat 1–40 van de 121 resultaten wordt getoond


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |