I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Bedden Doesburg

Voor Bedden Arnhem bent u bij Bedadviseurs Berentsen aan het juiste adres. Bij Bedadviseurs Berentsen krijgt u persoonlijke aandacht en nemen wij graag de tijd voor u. Een passend bed is de basis van een goede nachtrust zodat u de dag weer optimaal kunt beginnen. Bent u op zoek naar een boxspring, matras, bedbodem, kussen, dekbed of bed textiel? Bedadviseurs Berentsen heeft het allemaal. Bij Bedadviseurs Berentsen kunt u dus uw eigen bed samenstellen. Ook bieden wij verschillende uitvoeringen van bedbodems zoals; vlakke, hand verstelbare of elektrische bedbodems.

Bedbodem

Een bedbodem is echter het eerste belangrijke onderdeel van uw bed. Al heeft u nog zo’n goed matras, als de bodem en uw matras niet bij elkaar passen kunt u zoveel matrassen en kussens kopen… maar u zult nooit uitgerust wakker worden.

U vindt bij ons standaard bedbodems passend bij onze filosofie óf maatwerk, want welk persoon is nou eigenlijk hetzelfde?

In de jaren ’80 ontwikkelde Bettomica in samenwerking met orthopeden en wetenschappers hét Bettomica Maatwerk Slaapsysteem of wel bedbodem. Een bijzondere bedbodem die volledig aan de individuele persoon wordt aangemeten.

Een Bettomica matras staat voor kwaliteit. Bettomica matrassen bieden een uitstekend slaapklimaat en prima comfort in elke lichaamshouding. Ook is Bettomica Maatwerk Slaapsysteem volledig vrij van allergenen en het heeft een langere levensduur.

Bed omranding

Stel uw eigen bed omranding samen. Voor welke afwerking kiest u? Gestoffeerd, leder, hout of zet u uw bed “gewoon” op een voetstel. Welk model achterwand of poot wenst u? Gaat u voor romantisch, casual of toch liever modern. Dit is een kleine selectie uit keuzes die u kunt maken voor de samenstelling. Maar wees gerust! Wij denken graag met u mee om tot een mooie en goede selectie te komen. Dit doen wij het liefst onder het genot van een lekker kopje koffie, dus wanneer komt U langs?

Beddenwinkel in Doetinchem

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in de omgeving van Doesburg, kom dan eens langs bij Bedadviseurs Berentsen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Zevenaar wat zo’n 10 kilometer van Doesburg vandaan ligt.

Bedadviseurs Berentsen neemt graag de tijd voor u en adviseert u daarom ook om een afspraak te maken via onze website of door te bellen. Op deze manier weet u zeker dat een van onze bedadviseurs aanwezig is om u het beste, op maat gemaakte advies te geven in onze showroom.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |