Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bedadviseurs Berentsen

Boxsprings

De beste zorg voor u als mens staat in alles wat we doen voorop. Het gehele proces van inkopen tot aan opmeten houden we in eigen beheer. Want alleen dan kunnen we garant staan voor een kwaliteitsproduct. Daarom vindt u bij ons de meest duurzame slaapoplossingen, van de allerbeste kwaliteit. Bent u op zoek naar een boxspring? Kom dan eens langs in onze showroom om naar ons aanbod boxsprings te kijken en krijg deskundig advies.

Toont alle 2 resultaten

Bent u op zoek naar een boxspring? Dan bent u bij Bedadviseurs Berentsen aan het goede adres. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar hét bed voor u. Bedadviseurs Berentsen heeft verschillende soorten boxsprings in het assortiment. Stel uw eigen Boxspring samen, van modern tot klassiek en alles daar tussenin. Maar vooral belangrijk is de ligging, want wij willen een gezonde nachtrust op de 1e plaats! Laat U voorlichten en maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Wij adviseren u contact op te nemen, zodat wij U van een persoonlijk advies kunnen voorzien aan de zaak, bij u thuis of telefonisch.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |