Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bedadviseurs Berentsen

Plaids en sierkussens

Iedereen herkent het gevoel van een zachte plaid waarmee je je op koude winteravonden heerlijk kunt verwarmen. Plaids zijn daarom met hun hoge knuffelfactor een uiterst populaire must have. Heerlijk voor op de bank. Onder onze gebreide plaids is het altijd aangenaam! Traditioneel werd een plaid deken gemaakt van kwalitatief hoogwaardige wol, maar tegenwoordig vind je ze in allerlei materialen. Ook sierkussens zijn een populaire must have. De sierkussens kunnen de bank net weer een andere, frisse uitstraling geven en met een heerlijke plaid straalt uw woonkamer of slaapkamer weer helemaal. Daarom vormen plaids en sierkussens samen een perfecte combinatie.

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Plaids

Iedereen herkent het gevoel van een zachte plaid waarmee je je op koude winteravonden heerlijk kunt verwarmen. Plaids zijn daarom met hun hoge knuffelfactor een uiterst populaire must have. Heerlijk voor op de bank. Onder onze gebreide plaids is het altijd aangenaam! Traditioneel werd een plaid deken gemaakt van kwalitatief hoogwaardige wol, maar tegenwoordig vind je ze in allerlei materialen.

Sierkussens

Sierkussens zijn tegenwoordig niet meer te missen op de bank. De sierkussens kunnen de bank net weer een andere, frisse uitstraling geven. Bij Bedadviseurs Berentsen hebben wij verschillende soorten sierkussens met veel verschillende designs. Kom gerust langs in onze showroom voor advies of om de plaids en sierkussens te voelen.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |