YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Bedadviseurs Berentsen

Kussens

Kussen kopen

Bent u ook al aan uw zoveelste kussen begonnen? Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw “nekprobleem”niet alleen aan uw kussen hoeft te liggen? Een kussen is wel degelijk een belangrijk onderdeel van uw bed. Het kussen wat uw partner wel prettig vindt hoeft voor u niet prettig te zijn.

Wij voorzien u graag van een persoonlijk en begrijpelijk advies. Van donzen kussen tot neksteunkussen met 44 nastelmogelijkheden.

Aangepast aan de individuele vraag produceren wij in onze dons vulkamer donzen en synthetische kussens. Deze kussens zijn niet maatgebonden.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |