Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bedadviseurs Berentsen

Dons

Toont alle 4 resultaten

Atelier

Donzen kussens komen bij ons veelal uit eigen dons Atelier. Ambachtelijk vakmanschap en handwerk, waar uitsluitend 1A kwaliteiten van geselecteerde leveranciers worden verwerkt. Wij houden streng rekening met eerlijke en diervriendelijke materialen. Elk kussen wordt naar standaard maten of wensmaten geleverd. De tijken en vulling worden afgestemd aan de door u gestelde eisen en wensen. Al onze donzen kussens zijn anti allergisch. De Unieke kwaliteit van de vulling en tijk en de traditionele verwerking in ons Atelier staan garant voor een duurzaam kussen en een gezonde nachtrust. Natuurlijk leveren wij ook “kant en klare” kussens van gerenommeerde fabrikanten.

Dons kussen wassen

Om uw kussen vele jaren in goede conditie te houden adviseren wij u.. Laat uw donzen kussen wassen! Minimaal één maal per twee jaar, of indien noodzakelijk eerder. Transpiratie zout zorgt ervoor dat de tijk slapper wordt en uiteindelijk kan gaan scheuren. Wanneer wij uw donzen kussen wassen / reinigen doen wij dat per stuk. Zo voorkomen we een té volle machine en kunnen wij de kwaliteit van uw donzen kussen waarborgen. Wij reinigen NIET chemisch! Bij chemisch reinigen wordt het donsvet aangetast en zal het donzen kussen futloos worden. Uiteraard wassen en vullen wij ook niet bij ons gekochte donzen en synthetische kussens.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |