YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Bedadviseurs Berentsen

Moltons

Het belang van goede moltons wordt nog altijd onderschat. Een molton dient ter bescherming van uw matras. Vooral huidstof en transpiratie is een broeinest voor de huisstofmijt. Zorg er dan ook voor dat uw matras wordt beschermd door een goede dicht geweven molton. En, niet geheel onbelangrijk, was uw molton mee iedere keer dat u uw bed verschoont. TIP: Erg praktisch zijn de molton plateau`s. Deze zijn gemaakt van 100% katoen, dicht geweven, wasbaar tot 95 graden celsius en makkelijk op te maken.

Toont alle 4 resultaten

Waar dienen moltons precies voor? Een molton beschermt de bovenkant van uw matras. De molton beschermt het matras tegen o.a. huidstof en transparantie. Door de elastische randen van de molton, blijft deze goed om uw matras zitten en kan de molton niet verschuiven. Het gebruik van moltons dragen ook bij aan een langere levensduur van uw matras.

 


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |