I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Dommelin bedlinnen

Dommelin staat voor kwalitatief bedtextiel. Zij bieden een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten.
De gehele lijn van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen zijn één geheel en bieden de klant voor al haar vragen over bedtextiel een antwoord. Als het gaat over een mooi dessin, gebruiksgemak of speciale wensen over maatvoering en afwerking, Dommelin biedt de juiste service om hiervoor een oplossing aan te kunnen dragen.
In hun atelier kunnen zij voor de klant de producten naar wens maken. Zo verwerken zij maten tot 260 cm en zelfs soms tot 300 cm. U kunt ook denken aan textiel voor ronde bedden of speciaal maatwerk voor boten. Ook komen er steeds meer maten matrassen op de markt, denk bijvoorbeeld aan het toppermatras. Voor al deze vragen kunnen zij u een oplossing bieden.

Om uw slaapkamer een rijke uitstraling te geven brengt Bedadviseurs Berentsen een prachtige collectie van o.a. Dommelin. Het merk biedt een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten.
Een ruime collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, lakensets en slopen niet maatgebonden of naar eigen ontwerp.
Ook voor prachtige wollen dekens en spreien bent u hier aan het juiste adres.
Wij (Bedadviseurs Berentsen) stellen hoge eisen aan onze leveranciers, voor o.a. ons bedlinnen wordt gewerkt met onbelaste en natuurlijke materialen van de beste Europese leveranciers.

Bedlinnen na eigen ontwerp

Voor een dekbedovertrek of lakenset naar eigen ontwerp heeft u ruime keuze uit vele prachtige (kleuren)stalen en kwaliteiten. Bedlinnen in mooie Egyptische (percale) katoen, satijn, flanel en Belgisch linnen.
Hoe wilt u uw overtrek afgewerkt hebben? De keus is aan u…wilt u een flessenhals, zodat u uw dekbed makkelijk op kunt maken (vooral bij lits jumeaux) én zodat uw dekbed tijdens gebruik niet naar beneden zakt..of wilt u toch liever een knoopsluiting, ritssluiting of hotelsluiting?
Kom naar onze zaak, ervaar de prachtige kwaliteiten en stel uw eigen unieke dekbedovertrek of lakenset samen!


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |