I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Wij wensen u een uitgeslapen vakantie

Een geslaagde vakantie is een vakantie waarin u tot rust komt. Echt tot rust komen heeft ook met een goede nachtrust te maken. Het is dan prettig wanneer uw matras voor caravan, camper of boot optimaal is. Meestal wordt er door de leveranciers op de matras voor caravan, camper en boot bespaard. Het zijn meestal standaard matrassen vaak van polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend. Een matras voor caravan, camper of boot ligt vaak in een afgesloten ruimte. Dit stelt ook speciale eisen, vooral vanwege het vocht. Matrassen worden veelal geplaatst in afgesloten “bakken” waardoor ze niet optimaal door kunnen ventileren. Bettomica houdt hierbij rekening in opbouw van de matras.

Matras voor Caravan

De ene matrasschuim is de andere niet. Bettomica produceert haar schuimen exclusief,  via een unieke receptuur, met respect voor mens en natuur, dat geeft de volgende meerwaarden: Uitstekend slaapklimaat, eersteklas comfort in elke lichaamshouding. Onze Bettomica matrassen zijn vrij van allergenen. Consequente productontwikkeling en verbeteringen van recepturen heeft geleid tot het ideale matrasschuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid, exclusieve comfortkarakteristieken en hoge levensduur bieden u slaapgenot in optima forma! Onze Bettomica matras is niet gewicht gebonden en wordt speciaal voor Bedadviseurs Berentsen geproduceerd. Ook is de matras nastelbaar.

Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Wij informeren u graag.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |