Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

img

Onze slaap matrassen

Kwalitatieve matrassen aangepast aan uw wens

Het ene matras is het andere niet. De matrassen welke Bedadviseurs Berentsen verkoopt worden exclusief voor ons geproduceerd,  via een unieke receptuur, met respect voor mens en natuur dus non toxisch. Meerwaarden: Een uitstekend slaapklimaat, eersteklas ondersteuning in elke lichaamshouding. Onze missie: Uw gezonde nachtrust.

Toont alle 5 resultaten

Wilt u meer weten?

Schroom niet uw vraag te stellen aan Yvette Berentsen. U kan Yvette Berentsen direct bellen met het onderstaande nummer. U kan ook uw vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

0316525021

Yvette Berentsen

Yvette Berentsen

Eigenaar

Stel mij een vraag

Bettomica Matrassen

Onze Bettomica matrassen  zijn vrij van allergenen en non toxisch. Consequente productontwikkeling en verbeteringen van recepturen heeft geleid tot het ideale schuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid, exclusieve comfortkarakteristieken en hoge levensduur bieden u slaapgenot in optima forma! De Bettomica matras is  in verschillende fases instelbaar / aanpasbaar. Voor meer informatie over de Bettomica koudschuim matras kunt u terecht bij Bedadviseurs Berentsen.

Advies, welke matras past bij U?

Maakt u al gebruik van onze jaren lange ervaring?
Uitleg over dit unieke product is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies in onze zaak.
Kijkt U dan meteen even naar de combinatie waar u nu op slaapt? (welke bedbodem en matras gebruikt u) Dit geeft ons meteen een inzicht, mochten er eventueel lichamelijk klachten zijn.
Want… waarom is de ene matras wel voor u geschikt en de andere niet?! We brengen tenslotte een groot deel van ons leven in bed door.

Baby en kindermatras

Om uw kind van een schone nachtrust te laten genieten produceren wij ook uw baby en kindermatras. Juist bij baby`s en kinderen begint de basis voor een goede en gezonde nachtrust. Baby`s brengen een groot deel van de dag en nacht in bed door, daarom is een goede babymatras van essentieel belang. Het zijn meestal matrassen van polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend ook dit is voor een kind van belang, om nog maar niet over de zuiverheid van de schuimen te spreken! Allergieën willen wij liever voorkomen. Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Wij informeren u graag.

Caravan, camper of boot matras

Een geslaagde vakantie is een vakantie waarin u tot rust komt. Echt tot rust komen heeft ook met een goede nachtrust te maken. Het is dan prettig wanneer de matras voor uw caravan, camper of boot optimaal is. Ook deze matrassen worden vaak vervaardigd uit polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend. De Bettomica matras zorgt ervoor dat u uitgeslapen wakker wordt en met veel plezier van uw vakantie kunt genieten! Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Wij informeren u graag.

Wij houden onze prijzen gunstig door de lijnen met de fabrikant kort te houden.
Hierdoor kunnen wij u de mooiste matrassen voor de beste prijzen aanbieden!


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |