I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Matrassen Arnhem

Voor Matrassen Arnhem bent u bij Bedadviseurs Berentsen aan het juiste adres.

Wij zijn uw specialist op het gebied van Matrassen.

De ene matrasschuim is de andere niet. De schuimen welke Bedadviseurs Berentsen verkoopt worden exclusief voor ons geproduceerd. Bettomica produceert haar schuimen exclusief, via een unieke receptuur, met respect voor mens en natuur, dat geeft de volgende meerwaarden: Uitstekend slaapklimaat, eersteklas comfort in elke lichaamshouding. De Bettomica matrassen zijn vrij van allergenen. Consequente productontwikkeling en verbeteringen van recepturen heeft geleid tot het ideale matrasschuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid, exclusieve comfortkarakteristieken en hoge levensduur bieden u slaapgenot in optima forma! Onze matrassen zijn niet gewicht gebonden. Ook is de matras in verschillende fases instelbaar en nastelbaar.
Natuurlijk wilt u, wanneer u op vakantie bent met uw caravan, camper of boot net zo goed slapen als thuis. Bettomica maakt ook de matrassen voor uw caravan, camper of boot. Wij informeren u graag.

Bedbodem

Waarom zou u op een standaard bedbodem slapen terwijl geen persoon hetzelfde is?
Hét Bettomica Slaapsysteem is een bijzonder bedsysteem dat volledig aan de individuele mens wordt aangemeten. Bedbodem, matras en kussen zijn multifunctioneel en individueel in elke levensfase een leven lang nastelbaar! Erg functioneel want een Bettomica bedbodem is uw partner een leven lang.
Natuurlijk leveren wij ook standaard bedbodems. Hiervan vindt u bij ons een selectief assortiment passend bij onze filosofie.
Deze bodems brengen wij in vlak, hand verstelbaar of elektrisch van de merken Mahoton en Treca de Paris.
lees ook: http://bedadviseursberentsen.nl/assortiment/bedbodem/

Advies

Maakt u al gebruik van onze jaren lange ervaring?
Uitleg over dit unieke product is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend, persoonlijk en begrijpelijk advies in onze zaak.
Want waarom is de ene matras wel voor u geschikt en de andere niet?! We brengen tenslotte een groot deel van ons leven in bed door.

Bedadviseurs Berentsen ligt centraal in de regio, dus bent u opzoek naar Matrassen Arnhem of in de omgeving van Arnhem kom dan naar Bedadviseurs Berentsen in het centrum van Zevenaar of maak meteen een afspraak via onze site.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |