I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024
Bedadviseurs Berentsen

Lattenbodem

De beste zorg voor u als mens staat in alles wat we doen voorop. Het gehele proces van inkopen tot aan opmeten houden we in eigen beheer. Want alleen dan kunnen we garant staan voor een kwaliteitsproduct. Daarom vindt u bij ons de meest duurzame slaapoplossingen, van de allerbeste kwaliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe lattenbodem? Kom dan eens langs in onze showroom om naar ons aanbod lattenbodems te kijken en krijg deskundig advies.

Toont alle 6 resultaten

Bent u op zoek naar een lattenbodem? Dan bent u bij Bedadviseurs Berentsen aan het goede adres. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte bed voor u. Bedadviseurs Berentsen heeft verschillende soorten lattenbodems in het assortiment. In standaard of maatwerk. In vlak of verstelbaar.

Wilt u persoonlijk advies over matras of bedbodem? Wij adviseren u maak een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen dat de juiste specialist aanwezig is en plannen een rustig moment samen waarin we gegarandeerd alle tijd hebben voor uw vragen. Aan de zaak of bij u thuis.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |