I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024
Bedadviseurs Berentsen

Tencel

Toont alle 2 resultaten

Tencel “Atelier” 4-seizoenendekbed

Het Tencel “Atelier” 4-seizoenendekbed is een 100% natuurlijk dekbed van tencel, geschikt voor het hele jaar door het koppelbare zomerdeel en herfstdeel. Of het buiten warm of koud is, dit dekbed zorgt voor een fijne slaaptemperatuur en vochtafvoer zodat je nooit rillend van de kou of zwetend van de warmte wakker hoeft te liggen.

Dit plantaardige en diervrije dekbed bestaat uit een zomerdekbed en een herfstdekbed, die je kunt koppelen door middel van de knopen in de versterkte knoopsgaten. Op die manier haal je een dekbed in huis met warmteklasse 1 (zomer), warmteklasse 2 (herfst) én warmteklasse 3 (winter).

 

Op zoek naar een 100% duurzaam, milieuvriendelijk product?

Wist je dat een Tencel dekbed een van de meest milieuvriendelijke dekbedden verkrijgbaar is? Een tencel dekbed is gemaakt van het hout van de eucalyptusboom. Dit wordt verwerkt tot een fluweelzachte vezel, dat enorm temperatuur regulerend is.

Tencel voelt zo zacht als zijde, is zo koel als linnen, zo warm als wol en neemt bovendien 150% meer vocht op dan katoen. Het is bovendien helemaal plantaardig, waardoor het geschikt is voor VEGANs.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |