I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Wat is er zo fijn als een uitgeslapen kind! Om uw kind van een schone nachtrust te laten genieten produceren wij ook uw kindermatras. Juist bij baby`s en kinderen begint de basis voor een goede en gezonde nachtrust. kinderen brengen tenslotte een groot deel van de dag en nacht in bed door, daarom is een goede kindermatras van essentieel belang. Vaak wordt er door leveranciers op de kindermatras beknibbeld. Het zijn meestal standaard matrassen van polyether, dus weinig comfortabel en ondersteunend ook dit is voor een kind zeer van belang, om nog maar niet over de zuiverheid van de schuimen te spreken! Allergieën willen we natuurlijk liever voorkomen. Onze Bettomica Optimum serie staat garant voor een gezonde en schone nachtrust.

Bettomica produceert haar Optimum schuimen serie exclusief voor Bedadviseurs Berentsen, via een unieke receptuur, met respect voor mens en natuur, dat geeft de volgende meerwaarden: Uitstekend slaapklimaat, eersteklas comfort in elke lichaamshouding. De Bettomica Optimum matrassen serie zijn vrij van allergenen. Consequente productontwikkeling en verbeteringen van recepturen heeft geleid tot het ideale matrasschuim. Perfecte puntelasticiteit, hoogste luchtdoorlatendheid en exclusieve comfortkarakteristieken bieden uw kind een slaapgenot in optima forma! De Bettomica Optimum matrassen zijn niet gewicht gebonden.
Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert het voor u.

Kindermatras advies

Maakt u al gebruik van onze jaren lange ervaring?
Uitleg over dit unieke product is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend, persoonlijk en begrijpelijk advies in onze zaak.
Want waarom is de ene matras wel voor uw kind geschikt en de andere niet?! Kinderen brengen tenslotte een groot deel van hun leven in bed door.

Wij informeren u graag.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |