Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bedadviseurs Berentsen

Dons

Atelier

Donzen dekbedden komen bij ons veelal uit eigen dons Atelier. Ambachtelijk vakmanschap en handwerk, waar uitsluitend 1A kwaliteiten van geselecteerde leveranciers worden verwerkt. Wij houden streng rekening met eerlijke en diervriendelijke materialen. Elk dekbed wordt naar standaard maten of wensmaten geleverd. De tijken en systemen worden afgestemd aan de door u gestelde eisen en wensen. Al onze donzen dekbedden zijn anti allergisch. De Unieke kwaliteit van de vulling en tijk en de traditionele verwerking in ons Atelier staan garant voor een duurzaam dekbed en een gezonde nachtrust. Natuurlijk leveren wij ook “kant en klare” dekbedden van gerenommeerde fabrikanten.

Dons dekbed wassen

Om uw donsbed of kussen vele jaren in goede conditie te houden adviseren wij u.. Laat uw donzen dekbed wassen! Minimaal één maal per twee jaar, of indien noodzakelijk eerder. Transpiratie zout zorgt ervoor dat de tijk slapper wordt en uiteindelijk kan gaan scheuren. Dit is zonde, want een mooi kwaliteit donzen dekbed kan met goed onderhoud prima 20 jaar mee gaan. Wanneer wij uw donzen dekbed wassen / reinigen doen wij dat per stuk. Zo voorkomen we een té volle machine en kunnen wij de kwaliteit van uw donzen dekbed waarborgen. Wij reinigen NIET chemisch! Bij chemisch reinigen wordt het donsvet aangetast en zal het donzen dekbed futloos worden en weinig tot geen warmte meer geven. Uiteraard wassen en vullen wij ook niet bij ons gekochte donzen en synthetische dekbedden.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |