Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bedadviseurs Berentsen

Dekbedden

Dekbedden en dekens leveren wij met keus uit natuurproducten van Europese fabrikanten en uit eigen dons vulkamer.

Dons:

Donzen dekbedden komen veelal uit eigen dons vulkamer. Ambachtelijk vakmanschap en handwerk, waar uitsluitend 1A kwaliteiten van geselecteerde leveranciers worden verwerkt.
Wij houden streng rekening met eerlijke en diervriendelijke materialen. Elk dekbed wordt naar standaard maten of wensmaten geleverd. De tijken en systemen worden afgestemd aan de door u gestelde eisen en wensen. Onze donzen dekbedden zijn anti allergisch. De kwaliteit van de vulling en tijk en de traditionele verwerking in onze dons vulkamer staan garant voor een duurzaam dekbed en een gezonde nachtrust.
Natuurlijk leveren wij ook “kant en klare”dekbedden van gerenommeerde fabrikanten.

Dons wassen:

Om uw donsbed vele jaren in goede conditie te houden adviseren wij u één maal per twee jaar of indien noodzakelijk eerder bij ons natuur te reinigen. Uiteraard reinigen en vullen wij ook niet bij ons gekochte donzen dekbedden.
Wij reinigen de dekbedden per stuk. Zo voorkomen we een té volle machine en kunnen wij de kwaliteit van uw donzen dekbed waarborgen. Wij reinigen NIET chemisch! Bij chemisch reinigen wordt het donsvet aangetast en zal het donzen dekbed futloos worden en weinig tot geen warmte meer geven.

**Op afspraak is 1 dag service mogelijk. **

Wilt u uw dekbed in goede conditie houden, maar bent u bang dat u vergeet een afspraak te maken…SCHRIJF U NU IN! Laat uw e-mail adres bij ons achter, u ontvangt om de 2 jaar een reminder met daarbij een leuke aanbieding.

Synthetisch:

Een droog en aangenaam slaapklimaat laat geest en lichaam uitrusten.
Anti allergisch, extreem licht en desalniettemin donsachtig zacht en luchtig, zorgen onze
synthetische dekbedden niet alleen voor optimaal vochttransport en warmte; veel belangrijker
is dat ze er voor zorgen dat U moeiteloos regenereert! De fijnste en meest functionele materialen werken de hele nacht alleen voor U!

Linnen:

Linnen dekbedden zijn verkoelend en worden vooral voor warme zomernachten erg gewaardeerd.
Ook uit ecologisch opzicht is het linnen dekbed uiterst interessant. Al jarenlang wordt deze ruwe grondstof met succes gekweekt in Europa.

Bamboe:

Bamboe is een snel hernieuwde grondstof die groeit zonder chemische hulp. Natuurlijk wit glanzend, duurzaam en soepel zacht zijn de karakteristieke eigenschappen van de echte bamboevezel. Het is een dekbed met uitstekende temperatuur en vochtregulerende eigenschappen.

Dekens:

Dekens leveren wij met keus uit natuurproducten van Europese fabrikanten Lamswol, merinowol, lama/alpaca, cashmere etc.
Kom naar onze zaak voor een persoonlijk advies en ervaar de verschillende kwaliteiten!


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |