Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

img

Bedbodems

De beste zorg voor u als mens staat in alles wat we doen voorop. Het gehele proces van inkopen tot aan opmeten houden we in eigen beheer. Want alleen dan kunnen we garant staan voor een kwaliteitsproduct. Daarom vindt u bij ons de meest duurzame slaapoplossingen, van de allerbeste kwaliteit.

Bedbodems bestaan in vele soorten en maten. Van gestoffeerd (boxpring) tot spiraalbodem tot lattenbodem. Bedadviseurs Berentsen biedt u bedbodems in vlak of elektrisch verstelbaar.
De bedbodem is het eerste belangrijke onderdeel van uw bed. Al heeft u nog zo`n goede matras, maar de bodem en uw matras passen als combinatie niet bij elkaar dan kunt u zoveel matrassen en uiteindelijk ook kussens kopen….. u zult nooit uitgerust wakker worden!
U vindt bij ons standaard bedbodems óf maatwerk, want welke persoon is nou eigenlijk hetzelfde?

Bettomica maatwerk, onze specialiteit !

In de jaren `80 ontwikkelde Bettomica in samenwerking met orthopeden en wetenschappers een bijzondere bedbodem (slaapsysteem). Deze bedbodem wordt volledig aan de individuele mens aangemeten.

De bedbodem is;
multifunctioneel, individueel en in elke levensfase aanpasbaar!

Na jaren kan uw skelet veranderen, door unieke aanpassingen in het systeem is uw bed weer optimaal. Alle door U gestelde wensen kunnen worden ingesteld of nagesteld. Dit houdt in dat de bedbodem (het slaapsysteem) dé oplossing biedt, waar andere systemen niet toe in staat zijn. Een miskoop is daarom uitgesloten. Wanneer gewenst kunnen wij in overleg met uw medisch adviseur (arts, therapeut etc.) aanpassingen verrichten op profylactisch – therapeutisch en postoperatief niveau.
Door deze unieke mogelijkheden groeit Bettomica met u mee en is daardoor geschikt van jong tot oud.
Waarom zou u op een standaard bedbodem (slaapsysteem) slapen terwijl geen persoon hetzelfde is?!

De Bettomica bedbodem…blijft Uw partner een leven lang!

Voor Nederland is dit slaapsysteem exclusief verkrijgbaar bij Bedadviseurs Berentsen in Zevenaar. U zult versteld staan van de mogelijkheden, de prijs en liefde voor elk detail.
Uitleg over dit unieke slaapsysteem is moeilijk over te brengen op een website, daarom nodigen wij U uit voor een vrijblijvend, persoonlijk en begrijpelijk advies in onze zaak.

 

 


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |