Beste klant, i.v.m. de maatregelen van de overheid zijn wij tot nader order gesloten. Voor slaapadvies kunt u bij ons terecht. Mail uw vraag en wij nemen z.s.m. contact op. Onze collecties vindt u ook in de webshop bestel online of stuur uw vraag per mail. Op afspraak kunt u uw bestellingen afhalen. Wanneer gewenst sturen wij uw bestelling op.

Bedadviseurs Berentsen

Badjassen

Toont alle 39 resultaten

De dagen vliegen aan ons voorbij en vaak vergeten we onszelf te verwennen. Gun uzelf de weldaad van mooie kwaliteiten linnengoed! U heeft een mooie badkamer. Hierbij hoort ook een mooie badmat, badhanddoek en / of badjas. Heerlijk voor uw voeten en lichaam, wanneer u onder de douche vandaan komt of uit bad stapt. Ons badlinnen staat garant voor topkwaliteit en een uitgebreid kleurenassortiment. De collectie wordt opgebouwd in eigentijdse, zuivere kleuren.

Een ruime keuze aan bijpassende badmatten en badjassen vervolledigt het aanbod. Neutrale kleuren vormen onze basis en passen in iedere badkamer. Geef een persoonlijke tintje aan het interieur door deze te combineren met kleurrijke en sprankelende accentkleuren. Met het kleurenpalet kunt u werkelijk alle kanten uit! Natuurlijk zijn de mooie kleuren en kwaliteiten badlinnen ook een genot voor het oog.
Badjassen zijn verkrijgbaar in katoen, badstof, satijn (kimono) en velours. Van XS tot en met XXL

 


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |