YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Christian Fischbacher een familiebedrijf sinds 1819.
Ondertussen met de 6e generatie aan het roer en produceert het bedrijf nog steeds met passie en kennis over textiel het meest prachtige en luxueuze bedlinnen en badlinnen.

Bedlinnen

Met keuze uit vele stalen stelt u uw eigen dekbedovertrek samen met de mooiste afwerkingen als bijvoorbeeld knoop of ritssluiting.
Alle bedlinnen wordt met zorg vervaardigd bij Christian Fischbacher in St. Gallen Zwitserland.
De kleuren in de overtrekken worden geëtst waardoor de kleuren blijven en niet vervagen dus ook niet na vele wasbeurten.

Badlinnen

Gun uzelf de weldaad van mooie kwaliteiten badlinnen! Badlinnen van Christian Fischbacher staat garant voor topkwaliteit en een uitgebreid kleurenassortiment. De collectie wordt opgebouwd in eigentijdse, zuivere kleuren. Een ruime keuze aan bijpassende badhanddoeken en badjassen vervolledigt het aanbod.
Neutrale kleuren vormen onze basis en passen in iedere badkamer. Geef een persoonlijke tintje aan het interieur door deze te combineren met kleurrijke en sprankelende accentkleuren. Met het kleurenpalet kunt u werkelijk alle kanten uit! Ook badjassen en badmatten zijn verkrijgbaar van dit fijne merk.

CF By Christian Fischbacher

NIEUW bij Christian Fischabacher is de CF collectie dekbedovertrekken en handdoeken.
Prachtige kwaliteiten onder het motto “casual”.
Ook deze collectie vindt u bij Bedadviseurs Berentsen


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |