Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Gezond slapen is belangrijk

En daarom leggen wij de nadruk op deskundigheid in onze winkel. Daar bent u immers uiteindelijk het best mee geholpen. Wij laten u graag de voordelen van goed slapen ervaren. Sinds 1976 is Bedadviseurs Berentsen opgericht om er alles aan te doen om u zo gezond mogelijk te laten slapen.

 

Eerlijk advies over een goed bed dat bij u past

U bent van harte welkom in onze persoonlijke winkel, waar we alle tijd voor u nemen. Om u te voorzien van de juiste adviezen en om uzelf te laten ervaren wat onze pure materialen voor uw lichaam doen. Naast onze reguliere openingstijden werken wij ook op afspraak. Zo plannen we een rustig moment samen waarin we gegarandeerd alle tijd hebben voor al uw vragen.

Bij al onze slaapproducten houden we rekening met Mens en Milieu

Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit. In onze zaak vindt u producten die mens en milieu niet belasten. Zo vindt u onder andere, hét unieke slaapsysteem Bettomica, matrassen, dekbedden en kussens, maar ook bed-en badlinnen.

Gebruik maken van ons specialistisch advies door jarenlange ervaring? U bent van harte welkom in Zevenaar.

Wilt u meer weten?

Kom langs in onze winkel of bel ons via: 0316 525021

Maak een pasafspraak

Beddenwinkel en Familiebedrijf sinds 1976

 

 

1976

Onze missie, gezond slapen is belangrijk kreeg handen en voeten: We openden de winkel in het centrum van Zevenaar.

1982

Om u zo uitgebreid mogelijk in het aanschaffen en onderhouden van donzen dekbedden en kussens te helpen, openden we ons eigen donsatelier.

1987 – 1989

We verhuisden naar onze fijne locatie in het centrum in Zevenaar, waar we alle ruimte hadden om onze beddenwinkel van een uitgebreider assortiment te voorzien. Vanaf toen helpen we u aan zowel bedden, matrassen als bedlinnen.

2008

We willen dat onze beddenwinkel een oase van ontspannen nachtrust zou uitstralen en gaven onze beddenwinkel de look die daarbij past. Zo ervaart u als u binnenstapt al direct de sfeer die past bij ons doel: u een zo gezond mogelijke nachtrust laten ervaren.

2018

We droegen de winkel van vader en moeder, op dochter over. Uiteraard bleven we staan voor dezelfde kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u meer weten?

Schroom niet uw vraag te stellen aan Yvette Berentsen. U kan Yvette Berentsen direct bellen met het onderstaande nummer. U kan ook uw vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

0316525021

Yvette Berentsen

Yvette Berentsen

Eigenaar

Onze product categorieën


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |