Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Een nieuw bed kopen?

Bent u opzoek naar een nieuw bed? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bedadviseurs Berentsen is al meer dan 45 jaar specialist in bedden en gezond slapen. Samen met u stellen wij het juiste bed samen. Wanneer het nodig is maken wij ook bedden op maat. Ons doel is u te helpen aan een gezonde nachtrust ongeacht lichamelijke of medische klachten of andere bijzonderheden. Welk bed past bij u? Dit is heel persoonlijk, hieronder hebben wij alvast een kleine selectie gemaakt waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk zijn er nog meerdere mogelijkheden. Echter vergeet u vooral niet dat de juiste bedbodem en matras essentieel zijn voor een gezonde nachtrust! Maak een vrijblijvende afspraak. Wij informeren u graag.

Persoonlijk advies

Plan een afspraak in onze winkel in Zevenaar

Plan een afspraak of T. 0316 525021

Beddenspeciaalzaak – We meten uw bed aan

Wij zijn beddenspeciaalzaak Bedadviseurs Berentsen. Sinds 1976 doen wij ons vak met veel plezier en helpen wij u bij een gezonde nachtrust. Om ieder individu te helpen maken wij bedden op maat. In onze winkel geven wij demonstraties en kunnen wij u nieuwe bed aanmeten. Maak een pasafspraak en wij adviseren u graag in onze beddenwinkel.

Bed op maat laten maken – Beddenwinkel Arnhem

Onze beddenwinkel is nabij Arnhem en gevestigd in Zevenaar. Onze klantenkring reikt tot in Duitsland, Belgie, en Frankrijk. Onze specialiteit is het op maat maken van bedden. In onze beddenwinkel kunnen wij u adviseren over een goede nachtrust.


Wilt u meer weten?

Schroom niet uw vraag te stellen aan Yvette Berentsen. U kan Yvette Berentsen direct bellen met het onderstaande nummer. U kan ook uw vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

0316525021

Yvette Berentsen

Yvette Berentsen

Eigenaar

Stel mij een vraag


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |