Beste klant, i.v.m. de maatregelen van de overheid zijn wij tot nader order gesloten. Voor slaapadvies kunt u bij ons terecht. Mail uw vraag of spreek een bericht in op onze voicemail en wij nemen z.s.m. contact op. Onze collecties vindt u ook in de webshop bestel online of stuur uw vraag per mail. Op afspraak kunt u uw bestellingen afhalen. Wanneer gewenst sturen wij uw bestelling op.

Verstelbare bedbodems voor ieder invidu

We demonstreren en adviseren u graag in onze winkel

Brons

Deze “instapbedbodem” is van degelijke kwaliteit. De bedbodem is voorzien van 28 Beukenhouten latten en heeft een individueel instelbare bekkenzone. Wanneer het bed elektrische versteld wordt blijft het rugdeel geheel vlak. Electrische verstelling gebeurd d.m.v. een 2-motorige blokmotor.

Zilver

Deze “Zilver” lattenbodem is van degelijke kwaliteit. De “Zilver” bestaat uit een beuken frame. De bedbodem is voorzien van 28 Beukenhouten latten en heeft een individueel instelbare bekkenzone. De TPE-E kappen van de latten zijn in 3 hardheden te verstellen, waardoor u de bedbodem soepeler en steviger kunt maken.

Bettomica Goud

De "Goud" lattenbodem is van top kwaliteit. De bedbodem is voorzien van gelaagd beukenhouten latten en heeft een separaat verstelbaar hoofd deel. De bedbodem heeft een stevig comfort en extreem aanpassingsvermogen. De bodem is leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering kan in de meeste ledikanten worden ingelegd.


Bed op maat laten maken met een passend Frame

In allerlei verschillende uitvoeringen

Speciale wens?

Gestoffeerd frame

Houten frame

Stalen frame


Verschillende materialen en kleur keuzes

We helpen u graag bij het ontwerpen van uw droombed


Beddenspeciaalzaak – We meten uw bed aan

Wij zijn beddenspeciaalzaak Bedadviseurs Berentsen. Sinds 1976 doen wij ons vak met veel plezier en helpen wij u bij een gezonde nachtrust. Om ieder individu te helpen maken wij bedden op maat. In onze winkel geven wij demonstraties en kunnen wij u nieuwe bed aanmeten. Maak een pasafspraak en wij adviseren u graag in onze beddenwinkel.

Bed op maat laten maken – Beddenwinkel Arnhem

Onze beddenwinkel is nabij Arnhem en gevestigd in Zevenaar. Onze klantenkring reikt tot in Duitsland, Belgie, en Frankrijk. Onze specialiteit is het op maat maken van bedden. In onze beddenwinkel kunnen wij u adviseren over een goede nachtrust.


Wilt u meer weten?

Schroom niet uw vraag te stellen aan Yvette Berentsen. U kan Yvette Berentsen direct bellen met het onderstaande nummer. U kan ook uw vraag stellen via de knop aan de rechter kant.

0316525021

Yvette Berentsen

Yvette Berentsen

Eigenaar

Stel mij een vraag


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |