Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

LET OP!! IVM BEURS EN SCHOLING ZIJN WIJ 19 T/M 26 MAART GESLOTEN

 

 

Aanbieding!

Bedloper Lysdrap

110,00

Een prachtige bedloper van het Belgische linnenmerk Lysdrap. Een sierlijke bedloper in een zandkleur met een opgestikte band in het grijsblauw. Het loper is gemaakt van satijn en gevoerd met polyester. De achterzijde is afgewerkt in ecru katoen.

 

Wissen

Lysdrap

Lysdrap wordt erkend als een van de meest beste bedlinnenproducenten uit Europa. Dit kunnen ze niet bereiken door mee te doen aan massaproductie, maar door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking.

Het doel is om alle liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden te stellen. Dit over de hele wereld. Sinds 1933 worden de Lysdrap collecties uitsluitend in eigen atelier in Kuurne bij Kortrijk vervaardigd. De collecties bestaan hoofdzakelijk uit Egyptisch Katoen.

Unique Bedlinen for Unique people.  Het “Made in Belgium” label dragen wij met fierheid maar vraagt ook een grote verantwoordelijkheid.

Productspecificaties

Maten

100/260

Kwaliteit

Satijn

Merk

Lysdrap


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |