Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Bettomica koudschuim baby / kindermatras

v.a.: 265,00

De Bettomica kindermatras bestaat uit een 100% non toxisch schuim. Uw zoon of dochter geniet zo van een schone nachtrust.

Ondersteuning

Ventilatie

Drukverdeling

Hardheid

Om uw kind van een schone nachtrust te laten genieten produceren wij ook uw baby en kindermatras. Juist bij baby`s en kinderen begint de basis voor een goede en gezonde nachtrust. Baby`s brengen een groot deel van de dag en nacht in bed door, daarom is een goede babymatras van essentieel belang. Baby en kindermatrassen worden meestal gemaakt van polyether (goedkoop) en is weinig comfortabel en ondersteunend. Ook dit is voor een kind van belang, om nog maar niet over de zuiverheid van de schuimen te spreken! Allergieën willen wij  liever voorkomen én onze PU Bettomica koudschuim matras is geheel non- toxisch, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor mensen met (extreme) allergiën. De F50 matras heeft een Badstof frottée buitenhoes en is wasbaar op 40 graden. Echter wanneer u een goede pu matrasbeschermer (waterdicht) gebruikt zal het niet nodig zijn de buitenhoes te wassen. De matras beschermer / molton ademt en beschermt goed.

Deze Bettomica koudschuim kindermatras worden specifiek voor Bedadviseurs Berentsen geproduceerd.

Staat de juiste maat er niet tussen neemt u dan gerust contact op, alle buitenmaten kunnen geproduceerd worden.

Wissen

Het baby – kinder koudschuim matras van Bettomica

Om uw kind van een schone nachtrust te laten genieten produceren wij ook uw baby en kindermatras. Juist bij baby`s en kinderen begint de basis voor een goede en gezonde nachtrust. Baby`s brengen een groot deel van de dag en nacht in bed door, daarom is een goede babymatras van essentieel belang. Baby en kindermatrassen worden meestal gemaakt van polyether (goedkoop) en is weinig comfortabel en ondersteunend. Ook dit is voor een kind van belang, om nog maar niet over de zuiverheid van de schuimen te spreken! Allergieën willen wij  liever voorkomen én onze PU Bettomica koudschuim kindermatras is geheel non- toxisch.

Kinder matras kopen in allerlei formaten

Wiegjes en ledikanten zijn er in allerlei formaten. Natuurlijk wilt u voor uw eigen ledikantje welke wellicht al heel lang in de familie zit en waar een grote emotionele waarde aan zit een passend kindermatras. Geen probleem. Matrassen met ronde hoek, vierkant, rechthoek, U vraagt Bettomica produceert. Na ontvangst van een sjabloon wordt deze zonder probleem voor u vervaardigd. Neemt u contact op? Wij informeren u graag.

 

Productspecificaties

Hoogte

18 cm

Draaggewicht

120 kg

Tijk

natuurlijk gebleekt en onbehandeld katoen

Binnenzijde hoes

zacht 100% katoen tricot

Hardheid

stevig

Overig

aan 4 zijdes afritsbare en wasbare hoes, antiallergisch, geschikt voor iedere stabiele bedbodem (stabiel in onze ogen wil zeggen de ondergrond kan niet door het nulpunt gedrukt worden), vlamdovend, veerkrachtig

Maten

60/120, 70/140

Merk

Bettomica


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |