Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Butterfly Hoofdkussen

169,00

Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding of gedegen ondergrond (bedbodem of matras). Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven.

Het Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern. Laat u zich bij nekklachten voorlichten in onze zaak, of neemt u telefonisch contact op!

LET OP! Dit kussen heeft een Latex kern, bent u gevoelig voor allergiën raden wij dit kussen niet aan.

Wenst u een persoonlijk advies m.b.t. kussens, raden wij u aan gebruik te maken van onze kennis. Vooral in het geval van nekklachten! De ondergrond (bedbodem en matras) zijn sterk bepalend voor de ligging van een kussen. Neemt u contact op met ons of kom aan in onze winkel voor een gedegen advies.

2 op voorraad

Mahoton Slaapsystemen

Mahoton werd opgericht in 1984 te Lelystad. Het bedrijf was in aanvang verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging in Nederland van diverse ondernemingen in de beddenbranche. Daarnaast ontwikkelde Mahoton een eigen innovatieve branche gerelateerde collectie dat door de jaren verder is uitgebreid.
Vanaf 1996 gaat Mahoton met de eigen collectie volledig zelfstandig. Door de eigen visie op slapen en de eigen productie- en ontwikkelingsafdeling ontwikkelt het zich tot een belangrijke en onderscheidende toeleverancier voor beddenspeciaalzaken in Nederland en België.
Het assortiment bestaat uit matrassen, bedbodems, kussens, bedtextiel en bedliften voor de thuisverpleging.
Eerlijk geprijsde innovatieve producten van hoge kwaliteit, waarbij een snelle levering en een goede service hoog staan binnen de onderneming.

Productspecificaties

Hardheid

medium

Hoogte

12 cm

Kwaliteit

Latex

Merk

Mahoton


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |