Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

 

Dekbedovertrek ” Gentile ” Dommelin blauw

v.a.: 99,50

Dit prachtige bloem design in het donkerblauw van Dommelin is vervaardigd van een fijne percal katoen. Percal licht  aangenaam en in de zomer heerlijk koel. Een tijdloos en stijlvol overtrek. De voor en achterzijde van het overtrek en kussensloop zijn in hetzelfde design.

Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals en de kussenslopen hebben de maat 60×70 cm. Wilt u deze overtrek liever zonder flessenhals, maar rechtdoor lopend tot 260 cm afgewerkt, vernemen wij dat graag van u.
Voor overige maten, afwerkingen en aanbiedingen neemt u gerust contact op of ervaar de kwaliteit in onze zaak.

Wissen

Dommelin is een Nederlandse specialist op het gebied van bedtextiel. Hecht u waarde aan kwaliteit en een mooi design voor een dekbedovertrek, hoeslaken, laken en ander textiel? Dan vindt u in onze winkel en webshop alles wat u zoekt. Dankzij onze prettige samenwerking met dit mooie merk en hun atelier in eigen land kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Heeft u vragen of wensen? Neemt u dan gerust contact op met ons.  Zo zorgen wij er samen voor dat de juiste kleur en stofsoort u een heerlijke nachtrust gaan bezorgen.

Productspecificaties

Merk

Dommelin

Kwaliteit

Percal

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |