Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Dommelin flanel laken

v.a.: 38,50

Deze Dommelin flanel laken is gemaakt van 100% katoen welke is opgeruwd. Een Flanellen laken is leverbaar in diverse maten en in de kleuren wit, ecru, taupe en olifantgrijs.
Wanneer gewenst kan ook een bijpassend hoeslaken of kussensloop voor u worden geproduceerd. Met deze flanellen producten licht u altijd in een aangenaam zacht en warm bed.

Staat de juiste maat of kleur er niet bij neemt u dan gerust contact met ons op.

Dommelin is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in bedtextiel. In ons eigen land, maar ook daarbuiten staat Dommelin bekend als een kwalitatief merk dat comfort en stijl moeiteloos combineert. Heeft uw bed een afwijkende maat en zoekt u hiervoor hoeslakens, lakens, kussenslopen een dekbedovertrek of molton? Geen probleem, Dommelin heeft een eigen Nederlands atelier waar uw bedtextiel op maat wordt gemaakt.

 

Wissen

Kiest u voor een flanel laken van Dommelin, dan kiest u voor ultieme zachtheid en comfort. Het laken van Dommelin is gemaakt van 100% hoogwaardige katoenflanel. Door de dicht opgeruwde vezels voelt de stof heerlijk zacht aan en houdt het extra warmte vast. Het flanellen laken is zeer geschikt om te gebruiken in de winter en zijn leverbaar in 4 kleuren. Wit, ecru, Taupe en olifantgrijs

Productspecificaties

Maten

160/270, 200/270, 240/270, 270/270

Kwaliteit

Flanel

Kleur

510 wit, 512 taupe, 528 ecru, 555 Olifant Grijs

Merk

Dommelin


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |