YES we mogen weer! Vanaf 3 Maart begroeten wij U graag weer in onze fysieke winkel, volgens de geldende overheidsregels. Wilt u even rustig rondkijken of een persoonlijk advies? Plan hier Maak een pasafspraak – Bedadviseurs Berentsen | Beddenwinkel in zevenaar alvast uw afspraak of bel en laat uw bericht achter. Wij nemen z.s.m. contact met u op. Telefonisch advies, advies per mail of aan huis blijft mogelijk! Telefonisch zijn wij van di t/m vrij bereikbaar tussen 10-17u. Wij verheugen ons op uw wederzien.

 

 

 

Aanbieding!

Dekbedovertrek De witte Lietaer ” Meadow “

55,00129,95

Het dekbedovertrek  “Meadow” evenals de kussenslopen, zijn dubbelzijdig en dus omkeerbaar; de ene zijde is voorzien van een diepblauwe bloemen print, de andere zijde een uni diep blauwe kleur. Het dekbedovertrek is afgewerkt met een flessenhals.
De kussenslopen hebben de maat 60×70 cm en komen in zakmodel.

Staat uw maat er niet meer bij neemt u dan gerust contact op. Wij kunnen uw product wellicht nabestellen.

Wissen

De Witte Lietaer

De Witte Lietaer is een Belgische linnenproducent sinds 1898. We zijn gekend voor linnen van goede kwaliteit, geproduceerd met oog voor detail en uit mooie materialen.

Duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de maatschappij (people) en binnen ecologische randvoorwaarden (planet). Bij De Witte Lietaer ligt duurzaam ondernemen aan de basis van elke bedrijfsbeslissing. We streven een hoger bedrijfsrendement na, maar willen elke mogelijke kans benutten om voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij te zorgen. Vanuit die maatschappelijke betrokkenheid proberen we elke dag ons steentje bij te dragen aan een betere leefwereld.

Het dekbedovertrek Meadow van De Witte Lietaer is vervaardigd uit katoen satijn met een prachtige bloem print.

Productspecificaties

Merk

De Witte Lietaer

Kwaliteit

Satijn

Maten

140/220 (incl. 1 sloop), 240/220 (incl. 2 slopen)


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |