Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

 

LET OP!! IVM BEURS EN SCHOLING ZIJN WIJ 19 T/M 26 MAART GESLOTEN

 

 

Somma Plaid “Cosmo” Blauw

155,00

Deze Prachtige Somma plaid is vervaardigd uit  wol waardoor we een heerlijk zachte plaid krijgen voor een zeer nette prijs. De plaid is niet alleen heerlijk om onder te verdwijnen, maar ook nog eens duurzaam en multifunctioneel. De plaid is prachtig op de bank, warm op het terras en natuurlijk op bed. Pure verwennerij voor jezelf.

 

 

 

Wissen

Een eeuwenlange traditie

Somma 1867 selecteert zorgvuldig de beste natuurlijke vezels, wol, katoen en linnen, en volgt de hele cyclus in zijn productie-eenheden in Italië: weven, bedrukken, verven, afwerken, snijden en zwaaien, verpakken, kwaliteitscontrole. De geïntegreerde productie, gecombineerd met een sterke sociale en ecologische verantwoordelijkheid, maakt Somma 1867 tot een toonaangevend bedrijf in luxe huislinnen.

Textieltraditie en geschiedenis harmonieus gecombineerd met moderne technologieën vertegenwoordigen onze onderscheidende kenmerken. Een groot cultureel erfgoed, opnieuw geïnterpreteerd in de dynamiek van het heden, om woningen, hotels en jachten te versieren, waardoor de verfijnde Italiaanse elegantie in het dagelijks leven kan leven.

Het interieur van een huis. Zijn gastvrije schoonheid.

Productspecificaties

Kleur

Blauw

Merk

Somma

Kwaliteit

Wol

Maat

130/180


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |