I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 22 Juli t/m 12 Augustus. Ook onze webshopbestellingen zullen na 12 Augustus weer verzonden worden.

 

    • ZOMEROPRUIMING in onze fysieke winkel JULI & AUGUSTUS 2024

Lattenbodem “Infusion” Mahoton- Brons

v.a.: 275,00

Deze “instapbedbodem” is van degelijke kwaliteit.

De  Lattenbodem “Infusion” Mahoton- Brons van Mahoton biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft.
Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd.
Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm.

Totale hoogte 10 cm.

De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

Optioneel is deze bodem uit te breiden met eindlatten en poten om als stand alone neer te zetten.

LET OP!! Om een bedbodem met blokmotor te kunnen gebruiken mogen er GEEN dwars / breedte verbindingen in uw ledikant aanwezig zijn, maar dient de bodem te liggen op de ophanging in de lengte van het bed aan de bedrand zijde en op een middenpoot in de lengte.  Bij de glasvezelbodem “zilver” is de motor in het frame verwerkt en in ieder bed in te leggen. Heeft uw ledikant helemaal geen ophangsysteem bestel dan een universele potenset bij. Hiermee zet u de bedbodems “los” in uw ledikant.

Staat uw juiste maat er niet bij? Maatwerk is mogelijk. 

Wij raden u aan voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies naar onze zaak te komen of neemt u telefonisch contact op. Komt u naar onze zaak? Maak dan een vrijblijvende afspraak, zo loopt u onze specialisten niet mis.

Wissen

Mahoton Slaapsystemen

Mahoton Slaapsystemen BV werd opgericht in 1984 te Lelystad. Het bedrijf was in aanvang verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging in Nederland van diverse ondernemingen in de beddenbranche. Daarnaast ontwikkelde Mahoton een eigen innovatieve branche gerelateerde collectie dat door de jaren verder is uitgebreid.
Vanaf 1996 gaat Mahoton met de eigen collectie volledig zelfstandig. Door de eigen visie op slapen en de eigen productie- en ontwikkelingsafdeling ontwikkelt het zich tot een belangrijke en onderscheidende toeleverancier voor beddenspeciaalzaken in Nederland en België.
Het assortiment bestaat uit matrassen, bedbodems, kussens, bedtextiel en bedliften voor de thuisverpleging.
Eerlijk geprijsde innovatieve producten van hoge kwaliteit, waarbij een snelle levering en een goede service hoog staan binnen de onderneming.

Productspecificaties

Draaggewicht

max. 100 kg

Hardheid

medium

Kwaliteit

28 beukenhouten latten, Elektrisch blokmotor, Vlak

Maten

100/200, 100/210, 100/220, 70/200, 70/210, 70/220, 80/200, 80/210, 80/220, 90/200, 90/210, 90/220


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |