Woensdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Op de zaak of bij u thuis plannen wij een rustig moment voor persoonlijk advies.

Lattenbodem Bettomica standaard – Goud

Deze stabiele en duurzame lattenbodem Bettomica standaard – Goud  is van zeer degelijke kwaliteit en..”Uw partner een leven lang”!  De Bettomica “Standaard” bedbodem  bestaat uit een gelaagd beuken houten frame.
De bedbodem is voorzien van gelaagd beukenhouten latten en heeft een separaat verstelbaar hoofd deel.  De bedbodem heeft een stevig comfort en extreem aanpassingsvermogen. De bodem is leverbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering kan in de meeste ledikanten worden ingelegd. Optioneel is deze bodem uit te breiden met poten eindafwerkingen en fixaties om als stand alone neer te zetten.

Deze bedbodem is NIET gewicht gebonden

Het hout wat gebruikt wordt voor dit zeer duurzame bed is gecertificeerd beukenhout. Ieder bed wordt met de hand vervaardigd uit zeer duurzame materialen en biedt U een gezonde nachtrust.

Deze bedbodem wordt voor deze prijs alleen geproduceerd op 90/200

Alle overige maten zijn mogelijk o.b.v. maatwerk. Want wie is nou eigenlijk hetzelfde?!

Prijzen

Elektrisch:

90/200  € 1750,-

Wij verkopen onze lattenbodems niet online aangezien een bedbodem erg persoonlijk is en wij vinden dat dit een duidelijke en persoonlijke benadering verdiend om tot het best gewenste resultaat te komen. Neemt u telefonisch contact op.. of wij raden u aan voor een vrijblijvend en begrijpelijk advies naar onze zaak te komen. Maakt u een afspraak? Zo loopt u onze specialisten niet mis i.v.m. onze huisbezoeken. Wij verzorgen u van een persoonlijk advies en een heerlijke kop koffie of thee in onze echte winkel. Graag tot ziens.


© Copyright Bedadviseurs Berentsen |